Cari insan yang tahu apa maksud "SUSAH" , jangan cari yang cuma tahu maksud "SENANG"

17 November 2013

:')

Assalamualaikum and hai alam maya . Remember me? *tunjukgigi* .
Okay cukuplah , meh sini meh kita bercerita sepanjang cuti sem ni apa lah sangat aktiviti yang aku buat kan ? Sebenarnya takda yang menarik sangat pun . Bercucuk tanam je dalam bilik *krikk krikk krikkk* . K lah ni pengenalan je -..-

Okaylah , hai alam maya . Tahu tak kekadang aku ni rasa susah jadi aku . Yee susah sangat . haihhh , cemana nak cakap yee? susahnya nak terangnya . Kekadang kan kita kena ingat lain orang lain cara berkongsi cerita kan ? Okaylah macam ni,HAI BUAH HATI kita kat sini rindu :') Hmmm , dapat rasa tak kita ni rindu ? kalau rasa , simpan bebaik yaa? 

kekadang juga tak boleh sesuka hati nak marah sebab tak elok rasanya kan? Aku lebih memilih diam kan diri and act like nothing happen to me. Sebenarnya memang takda apa pun yang jadi , semuanya okay . Tapi kenapa hati tak sedap ? Kenapa hati berdebar ? kenapa eh ? Me miss you :')))))))

Eh tahu tak , rindu time kita macam kat wallpaper ni *tunjuk handphone* K poyo . Lupakan .......  eh ada pesanan untuk orang jauh dimata ni :-


  • Jaga hati bebaik
  • jaga diri bebaik
  • jaga mata bebaik
  • jaga semuanya bebaik
  • semoga sihat selalu
Eh , tahu tak you are the best guy i ever had . Why ? Banyak sebabnya . Semoga anda yang terakhir dan semoga juga sihat selalu :") Kalau cari yang cantik paras rupa bukan aku orangnya mungkin ? Tapi insyaAllah im tyring my best . Tegur kalau salah , nasihat kalau perlu . Hey you , i miss us . Your smile . Your laugh . 

Boleh cakap sikit ? Kalau ada salah silap , maaf seribu kali maaf . kalau terkasar bahasa , maaf juga . Thanks for being part of my smile , my laugh , my life forever insyaallah :') THANKS FOR EVERYTHING paie ...

Thanks Visit, come again later !

1 comment:

Ольга Петрова said...

Сексуальные: анкеты проституток Нижнего Новгорода PrivatNNover
Позитив 24. Я-привлекательная большеглазая девушка, обладательница шелковистой кожи и мягких волос встречусь с приятным ухоженным мужчиной. Постараюсь доставить Вам удовольствие во всех отношениях) Религиозные заблуждения опасны, а философские только смешны.

Welcome , be GOOD ya ? :)
 
Template Edited By Qiela Azman ♥ All Rights Reserved April 2012